ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ در ۱۱:۰۰ ق٫ظ تشکر عالی توضیح دادید ولی من مشکل ناخنم و پیدا نکردم
بیماری اسکیزوفرنی یک اختلال روانی مزمن و شدید است که بر نحوه تفکر، عمل، ارتباط با دیگران، ابراز احساسات و درک واقعیت تاثیر می گذارد. با این که اسکیزوفرنی بیماری نادری است، اما بسیار مزمن و ناتوان کننده می باشد.
علائم پیسی و تمام آنچه باید از نشانه های این بیماری بدانید.
از ویژگیهای مهم اسکیزوفرنی پارانوید توهم، خود بزرگ بینی و سوء ظن شدید است: بیمار شکستها و ناکامیهای خود را به گردن دیگران می اندازد. بنابراین به آنان سوء ظن دارد و تصور می کند همه در کار او توطئه می کنند و می خواهند او را از بین ببرند. به این جهت از خوردن، آشامیدن، حرف زدن خودداری می کند و هر چه از او بخواهند خلاف آن را انجام می دهد.
در صورتی که از ابتلا به این بیماری مطمئن نیستید، یا بیماری شدت گرفته و گستردهتر شده، درد و ناراحتی افزایش یافته، ظاهر پوست وحشتناکتر شده یا در انجام حرکات روزمره دچار مشکل شدید باید به پزشک و متخصص پوست مراجعه کنید.
• ضایعات کوچکتر و مشخص تر (پوستول) در لبه های ناحیه بثورات.
علت این بیماری هم نامشخص است و تا حد زیادی ارثی است. با انجام اقدامات سادهای مثل پوشیدن دستکش، کوتاه نگه داشتن ناخنها، استفاده از کرمهای مرطوب کننده ناخن میتوانید از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنید.
افرادی که سابقه خانوادگی و ارثی ابتلا به این بیماری را دارند احتمال ابتلا به پسوریازیس ناخن شست پا در آنها بیشتر است. شست پا قرمز، حساس و پوسته میشود. البته گاهی ویروس گلودرد و مصرف برخی داروهای خاص هم میتواند علت این بیماری شست پا باشد.
عوامل محیطی که هر یک با افزایش اندک خطر ابتلا به اسکیزوفرنی در مراحل بعدی زندگی همراه هستند، شامل: هیپوکسی داخل رحمی، عفونت، تنشهای مادر پیش از تولد زایمان (تنشهای جسمی و روانی) و سوءتغذیه مادر طی رشد و تکامل پیش از تولد جنین.[۱۱۲] ارتباطی بین اسکیزوفرنی و چاقی مادر یافت شدهاست که با افزایش استرس اکسیداتیو، و تنظیم نامناسب مسیرهای دوپامین و سروتونین همراه است.[۱۱۳] نشان داده شدهاست که تنشهای مادر و عفونت در دوران بارداری، از طریق افزایش سیتوکینهای پیشالتهابی، رشد عصبی جنین را دستخوش تغییر میکنند.
نشانههای حساسیت دارویی عبارتند از: کهیر، مشکلات تنفسی، ورم صورت، لبها، زبان و گلو.
توانبخشی : ارائه آموزش های لازم جهت داشتن زندگی مستقل و متمرکز.
سلولهای پوستی جدید معمولا هر ۲۸ تا ۳۰ روز یکبار رشد میکنند. در افراد مبتلا، سلولهای بیماری پسوریازیس از چه سنی شروع میشود جدید هر سه تا چهار روز یکبار رشد کرده و به سطح پوست میآیند و همین امر باعث قرمز شدن پوست، ناخن و یا سایر اندامهای بدن میشود.
ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ در ۴:۰۲ ب٫ظ من پسرم چند سال درگیر چکار کنم خوب بشه هر کاری کردم نشده طور خدا راهنمایی کنید پسرم ۱۰ ساله
تالاسوفوبیا یا ترس از دریا: علائم ، علل و درمان تالاسوفوبیا یا ترس از دریا